in

Димитър Куманов: Хората с връзките стигат до тоя дето е с джипа и нищо не им правят

--Твоята реклама тук--

По брега на Искър фирми изхвърлят боклук, бяха информирани институции, но реакциите са нула. Фирмите са на “неслучайни” хора, винаги с много яки връзки, недосегаеми. Гигантският проблем е този. Нищо не им правят. Хората с връзките стигат до тоя дето е с джипа. Това е положението. Местните хора не смеят да кажат “гък” на никого. Я са казали, я са останали без дърва, без работа… Това заяви в ефира на bTV Димитър Куманов от риболовен клуб “Балканка”.

Той категорично посочи, че няма критерий колко ще струва почистването на сметището, образувало се край Своге заради наводнението. Река Искър докара купища отпадъци, което извади на показ огромния проблем със замърсяванията на речните корита. Именно отпадъци бяха причина за големите наводнения във варненския кв. “Аспарухово”, при което имаше и жертви.

“ВЕЦ-Своге не е виновен. Всички сме виновни. Хората имаме реките за боклучарник. Множество фирми ги използват като сметища. По брега на Искър фирми изхвърлят боклук. Информирани бяха институции, но реакцията е нула. Прокуратурата щяла да разследва… Тази организация трябва да се събуди, защото сега няма да хванат никого там”, посочи още Куманов.

--Твоята реклама тук--

По думите му институциите бездействат заради натиск.

“Фирмите са на “неслучайни” хора, винаги с много яки връзки. Недосегаеми. Гигантският проблем е този. Хората, които правят нещо по сигналите, после ги уволняват. При това управление в тая държава се случва това. Нищо не им правят. Хората с връзки стигат до тоя дето е с джипа”, отсече Куманов.

--Твоята реклама тук--

Източник: Факти.бг

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

0 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Daritkova

Дариткова: Не купуваме ваксините от „АстраЗенека“ заради майката на Ева Майдел

Dimitar Ganev Trend

Политолог: Не трябва да изключваме нови избори през лятото