in

Румен Петков: Прокуратурата се чуди как да ни пита за Джамбазки

--Твоята реклама тук--

Два месеца прокуратурата се чуди как да ни вика да ни пита за Ангел Джамбазки, за нещо, което е очевиден факт. Това каза лидерът на АБВ Румен Петков по време на пресконференция, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

“Миналата година ноември месец, съм входирал в прокуратурата на Република България сигнал за груба хулиганска проява от страна на евродепутата Ангел Джамбазки. Бях призован в Софийска градска прократура в нейния специализиран състав по повод сигнала, който съм пуснал. В изложението, което направих пред прокурор Рачева, съм казал три неща”, обясни Румен Петков.

“Първо, че Ангел Джамбазки, направи пълни самопризнания след това по телевиията. Нещо, повече обяви, че е готов на рецидиви, ако пак дойдат протестиращите и рецидивите бяха извършени. 5-6 януари, когато протест имаше отново там, хората отново бяха заливани със студена вода, с един маркуч”, коментира още Румен Петков.

“Второ, че една от жените, които идваха при мен, ми каза съвършено ясно, че я е страх да отиде в прокуратурата, защото гледа на прокуратурата като част от оргаризираната престъпност и съучастници на тези, които замерят хората с пиратки и ги заливат с вода. С двумесечното си непредприемане на никакви действия прокутурата доказва, че е в съчуастие към подобен тип хулиганство и посегателство върху живота на хората”, заяви лидерът на АБВ.

“Трето, помолих прокуратурата да призове още няколко човека, като разбира се, съм декларирал, че не съм бил там. Всичко това, съм написал на базата на това, което съм гледал по телевизиите. Помолил съм да поканят на разпит това момче Петър Недевски от “Орловград”, който е бил и преди това съм го питал съгласен ли е да отиде. Да поканят на разговор Отец Дионисий и още няколко човека. г-н Петър Недевски е бил призован в петък.

--Твоята реклама тук--

Два месеца прокуратурата се чуди как да ни вика, да ни пита за нещо, което е очевиден факт. Прокуратурата се държи като организирана престъпна група, която се ръководи от Бойко Борисов, защото прикриват престъпленията на Борисов, на Джамабазки, престъпления и сигнали, които аз съм пратил”, допълни още Румен Петков.

--Твоята реклама тук--

Източник: Факти.бг

--Твоята реклама тук--

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

--Твоята реклама тук--

Comments

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    --Твоята реклама тук--

    България иска присъди за изгореното в Македония знаме

    Шефът на „Подкрепа“: Втората пенсия няма да ощети хората