in

Полк. Миронов пред 7/8 TV: У нас има хора с по 2-3 самоличности (ВИДЕО)

--Твоята реклама тук--

След 2001 г. има разни модификации на ИК и клауза за дописване. Всеки може да се появи с документ за самоличност в която и да е секция и да каже “искам да гласувам тук” и го вписват. По данни на ЦИК на изборите през 2014 г. са дописани над 68 000 души в списъците. През следващите извънредни парламентарни избори са дописани 166 000 души. Това каза пред 7/8 TV полк. Георги Миронов. Той разкри как още през 1999 г. е видял в Германия законно издадени между 5 и 12 документа за самоличност на едно и също лице. В случая е ставало дума за проститутки, изгонени от страната с черен печат, но завръщащи се със законен документ с нова фалшива самоличност. Това е механизмът на така наречените “лица фантоми”, които фигурират в избирателните списъци.

“При “мъртвите души” е по-сложно. Такова понятие не съществува. Анализирал съм данните от последните 25 г. на ГРАО. Починал човек без смъртен акт продължава да живее за закона, но това са около 1%. По-скоро “мъртви души” няма”, коментира полк. Миронов.

Той каза, че държавник, който вече не е между живите му е разкрил, че у нас има хора с по 2-3 самоличности, които взимат съответно по 2-3 пенсии.

Целия разговор с полк. Миронов гледайте във видеото:

--Твоята реклама тук--

Източник: Факти.бг

--Твоята реклама тук--

--Твоята реклама тук--

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

--Твоята реклама тук--

Comments

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    --Твоята реклама тук--

    Борисов: Правим компромис за учениците, за другите решаваме до 31 януари

    Изграждат 10 модерни медицински центрове в страната