in

Дончева: Сталийски беше човек на Борисов, сега е на Пеевски (ВИДЕО)

--Твоята реклама тук--

”Байдън e победа на демокрацията, идва и промяната на външната политика, дори на Балканите и на подхода “купи самолети и ще те оставим на власт” за Борисов. Американците и руснаците бяха много лековерни към обещанията на Борисов – абсолютно несъвместими едно с друго”. Това заяви Татяна Дончева, лидер на ”Движение 21”, което е част от партньорската мрежа ”Изправи се.БГ”, в предаването ”Денят с В. Дремджиев”, излъчващо се по ТВ+ и ТВ1.

”Тъпа и излишна е проявата на сила от Кремъл към Навални, проява на държавно безсилие”, смята Дончева.

”След пропадането на участък от метрото, както и на Рилския път, дали гражданите разбират, че не става въпрос за строителство, а за прибиране на пари?”, запита тя

”Сталийски беше човек на Борисов, сега е на Пеевски. Не знам какво си уравняват, правейки известната моделка Сечкова почетен консул. Първата задача на новото управление е да направи ревизия на почетните консули.
Симбиозата ГЕРБ-ДПС съществува. Нищо от това, което прави Доган – ТЕЦ Варна, Росенец и т.н. не е възможно да стане без ГЕРБ.

”Държавната собственост, акциите на всички държавни фирми са прехвърлени в една нова агенция, в която Пеевски е назначил борда и управата, като никой от опозицията не “мъцна” за това”, коментира лидерът на ”Движение 21”.

”Компенсациите, за затворения бизнес, освен за приближените фирми на властта, се изплащат с огромно закъснение”, твърди Татяна Дончева.

--Твоята реклама тук--

”Нужда от театрални срещи за честността на вота няма, има нужда от резултати. Част от членовете на БСП в изборните секции биват купувани. Трябва да се направи дублиране на Информационно обслужване. Видеонаблюдението на секциите е супер важно и ГЕРБ до дупка ще му се противопоставя. Властта видя на протестите, че хората в чужбина не я харесват и ще направи всичко възможно да не гласуват”, смята Дончева.

”Трябва да имаме 4-5 неща, за които предварително да се уговорим, че ще бъдат правени след изборите. Отстраняването на Гешев и промяната на Конституцията в частта съдебна система не трябва да бъде на последно, а на първо място”, категорична е бившата социалистка.

Целия разговор между Веселин Дремджиев и Татяна Дончева можете да изгледате във видеото:

--Твоята реклама тук--

Източник: Факти.бг

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

0 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Vaksina

Ваксината няма да освобождава от карантина

AEC Kozlodui

Авария спря Пети блок на АЕЦ „Козлодуй“