in

Крум Зарков: Трябва да бъде въведено видеонаблюдение на изборите

--Твоята реклама тук--

”БСП няма да се изкуши да използва пандемията за постигане на политическите си цели, но в изборния период тя ще бъде обект на политически и обществен дебат, както и начинът, по който правителство се справя със ситуацията, със здравните и икономически мерки, с плана за ваксинация”. Това каза в предаването ”Панорама” по БНТ Крум Зарков, който е народен представител в 44-ото Народно събрание, а също така заместник-председател на парламентарната група на ”БСП за България”.

”Донякъде парадоксално, донякъде цинично, но мисля, че управляващите използват пандемията. В края на този мандат България ще се окаже в тежка ситуация и някак си от само себе си естествено идва разсъждението, че това се дължи на пандемията. Тя, разбира се, е голямо изпитание, но тя не е виновна за рушенето на институциите, за систематичното погазване на всеки авторитет в тази страна… Пандемията осветли по брутален начин липсата на реформи и пропуснатото най-малко четиригодишно време”, добави той.

”Трябва да бъде въведено видеонаблюдение на изборите. Това ще доведе до по-голяма прозрачност и по-голямо доверие в процеса”, категоричен бе Зарков.

--Твоята реклама тук--

”Вие направихте възможно най-сложното нещо, съчетавайки машинното и ръчното гласуване, а сега казвате, че въвеждането на видеонаблюдение е сложно”, обърна се Крум Зарков към другия гост в предаването – колегата му от ГЕРБ Тома Биков.

”Най-голямото ни изпитание ще е да представим програма, която да убеди хората да гласуват за нас. Има две възможности за съставяне на следващото правителство – коалиция около ГЕРБ и около БСП. Нашата цел е да убедим хората да съставим такова правителство”, смята народният представител от БСП.

--Твоята реклама тук--

Източник: Факти.бг

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

0 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Borisov 1

Борисов: Оглушително е мълчанието на Радев за Навални

Online

Половин клас на чина, другите пред таблета