in

Тома Биков: Желанието на ГЕРБ е да организира честни избори

--Твоята реклама тук--

”Това, че има коронавирус е факт. Tова, че този проблем засяга не само здравната, но и икономическата система на страната, трябва да бъде адресирано в предизборната кампания”, Това заяви в предаването “Панорама” по БНТ народният представител от ГЕРБ Тома Биков.

”Проблеми не са проблеми на последните 10 години, те са заложени по принцип в нашето общество и не могат да бъдат решени само от една политическа сила. За това трябва мандат за реформи. Трябва да настроим обществената среда за реформи, хората да ги поискат”, счита Биков.

”Нашето желание е да организираме честни избори. Трябва да бъдем много внимателни по отношение на изборната технология, за да не я превърнем в тема на кампанията. Ако я превърнем в тема на кампанията, няма да можем да говорим за това какво ще правим след кампанията, а и ще загубим доверието на обществото в изборния процес”, смята политикът.

”Видеонаблюдение означава секционните комисии, в които има около 100 000 души, да бъдат наблюдавани по незнайно какъв начин. Не е ясно кой ги наблюдава. Не мога да разбера до какво толкова ще доведе това”, коментира депутатът от ГЕРБ предложението за видеонаблюдение по време на предстоящите на 4-ти април парламентарни избори.

--Твоята реклама тук--

По темата за изборите Тома Биков добави, че е много трудно избирателните списъци да бъдат изчистени от т.нар. ”мъртви души”.

”Ние постоянно сме в битка със себе си да преодоляваме вътрешните си грешки. Ако някой може да бие ГЕРБ на изборите, това е самият ГЕРБ. Аз съм на мнение, че избори не се печелят, а се губят, затова трябва да направим нещо съществено, за да надскочим другите”, заяви още той.

”Не сме в политиката, за да гледаме сеир. Готвим се да отговорим на предизвикателствата на кризата, за да можем, ако българският народ ни възложи доверие да съставим правителство, да можем да реагираме възможно най-бързо. За нас не е проблем да бъдем в опозиция”, добави някогашният критик на Бойко Борисов.

--Твоята реклама тук--

Източник: Факти.бг

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

0 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Borisov maski

Наплив в ГЕРБ Пловдив за място в депутатските листи, издигат Борисов за водач

Virus test 4

566 нови случая на COVID-19, 58 души са починали