in

Ден 198: Причакаха Биков пред БНТ

--Твоята реклама тук--

Пореден ден на антиправителствени протести в столицата се проведе снощи, предаде Фрогнюз. Традиционният петъчен протест бе пред сградата на Българската национална телевизия. Причината – снощи гост в предаването ”Панорама” бе депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Всеки петък протестиращи блокират сградата на Българската национална телевизия по време на аналитичното предаване. Гражданите са недоволни от активното присъствие на представителите на властта в ефир.

Българската национална телевизия се превърна в една от основните мишени на демонстрациите това лято. Според протестиращите медията е загърбила журналистическите принципи за плурализъм и от обществена телевизия се е превърнала в пропаганден канал. Една от исканите оставки бе на генералния директор Емил Кошлуков, който е обвинен в политически пристрастия.

--Твоята реклама тук--

По време на протестни блокади това лято няколко пъти се стигна и до сблъсъци пред обществената телевизия. Обикновено всеки петък там има и засилено полицейско присъствие, за да се избегне ескалация на напрежението.

--Твоята реклама тук--

Източник: Факти.бг

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

0 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Ermenkov

Ерменков: Кабинетът много да внимава със спирането на въглищните електроцентрали

astrazeneka sakrashtava dostavkite na vaksinata si za es s 60 do kraa na mart 1

“АстраЗенека” съкращава доставките на ваксината си за ЕС с 60% до края на март