in

Първан Симеонов: Познах, че ГЕРБ ще удържи протеста, само БСП може да ги свали

--Твоята реклама тук--

“Прогнозирах, че ГЕРБ ще удържи на протеста. Ще има избиратели, които ще се питат кое е голямото, което може да махне ГЕРБ, а това е БСП”.

Това каза в предаването “Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS политологът Първан Симеонов. По думите му с изтощаването на енергията на протестите отново си проличаха различията на опозиционните сили.

“Ако ГЕРБ спечели изборите, опозицията ще ги обяви за нечестни. “Има такъв народ” искат да са алтернатива на всички, те така печелят. 12-13 % имат при социологически проучвания”, сподели той.

Според него без да участва в протестите, партията на Слави Трифонов успява да получи енергията им. А в България от много време насам политиците влизат през телевизора. Той смята, че “Демократична България” е спряла да расте, но си е взела парцел от политическото пространство.

--Твоята реклама тук--

“Аз се опасявам, че след тези може да има още едни парламентарни избори. Раздаването на мандати ще бъде интересно, най-вече, ако се стигне до трети. ГЕРБ може да се окаже, че има преднина, която да ги накара да мечтаят и за кабинет „Борисов-4“, заяви Първан Симеонов.

“Следващото управление ще бъде гадно, трудно и кратко, и по-добре да си встрани. Имам чувството, че ще имаме парламент, в който никой няма да иска да управлява. Ако Корнелия Нинова успее да се скара и с Румен Радев, то не той ще бъде в трудната позиция”, коментира социологът.

--Твоята реклама тук--

Източник: Факти.бг

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

0 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Pensioneri 1

Предлагат пожизнена втора пенсия у нас

Police

Разтуриха купон със 120 души край Поморие, имало и германци