in

Борисов направи изненадващо посещение, иска информация за мръсната вода

--Твоята реклама тук--

Българският министър-председател Бойко Борисов отиде рано тази сутрин в Министерството на околната среда и водите. Там го посрещна ресорният министър Емил Димитров.

Министър-председателят бе разведен из залите, които показват в реално време стойностите на замърсяването в България. Той бе запознат с 24-часовото наблюдение на всички предприятия у нас. Съобщено му бе и за очакваната наказателна процедура срещу България заради нивата на замърсяване.

Борисов се възмути, че картината на замърсяването е грозна. “Емо, вземете ми направете една справка за замърсяването, да платим за почистване и след това вече да засилите контрола”, заръча той на Емил Димитров.

--Твоята реклама тук--

По думите на Борисов това не трябва да се случва. Емил Димитров и служители на МОСВ докладваха на премиера, че се следи и за незаконните боклуци. Има постоянна връзка с чуждестранните власти, за да се предвиди евентуален нелегален внос на отпадъци. Освен това в МОСВ има и системи за наблюдение на времето, нивата на водоемите, на замърсяването на въздуха и др.

--Твоята реклама тук--

Източник: Факти.бг

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

0 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Rosen Bachvarov NAP

НАП: Бизнесът получава 22 млн. лева подкрепа до сряда

Petkova

Министър Петкова: Цената на тока няма да бъде повишена