in

Окончателно: „Юнайтед Груп“ купи „Вестник Телеграф” ЕООД

--Твоята реклама тук--

Дружеството „Интръст“ ЕАД, собственост на депутата Делян Пеевски, подписа на 27 януари т.г. c “Юнайтед Груп“ договор за продажбата на „Вестник Телеграф“ ЕООД.

Във връзка с това „Юнайтед Груп“ разпространи прессъобщение, в което се казва, че компанията е водещият доставчик на телекомуникационни услуги и медии в Югоизточна Европа и че на българския пазар притежава телеком-оперaтора VIVACOM и мултиплатформената медийна компания „Нова Броудкастинг Груп“.

“Развълнувани сме да обявим тази сделка. България е привлекателен пазар за „Юнайтед Груп“ и бизнесът с „Телеграф“ добре допълва другите ни медийни активи тук, давайки ни липсващия компонент – печатни медии“, каза изпълнителният директор на „Юнайтед Груп“ Виктория Боклаг, цитирана в прессъобщението.

„С „Телеграф“ като част от дейността ни „Юнайтед Груп“ ще предлага пълния спектър от медийни услуги в България. Добавяме липсващото парче към пъзела, за да създадем 360-градусов бизнес тук.

--Твоята реклама тук--

Виждаме възможност за бъдещо подобряване на всички издания в групата на „Телеграф“, както и за преминаване към дигитално съдържание, което ще засили дигиталното ни портфолио в България“, каза Боклаг.

Вестник „Телеграф“ ЕООД притежава вестниците „Телеграф“, “Монитор“, „Мач Телеграф“, „Политика“, англоезичното издание „Юропост“ и половината от издателска къща „Борба“, която издава едноименния регионален всекидневник от област Велико Търново.

--Твоята реклама тук--

Източник: Факти.бг

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

0 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Bivoli stopanin

Собственикът на биволите смята, че някой ги е пуснал умишлено на АМ „Струма“

Alibegov 1

Кръчмарят Алибегов: Отказваме се от протестното отваряне на заведенията