in , ,

София посрещна Нова година без “Сцена под небето” и градски транспорт

--Твоята реклама тук--

За първи път София посрещна Новата година без тържества на открито и станалата емблематична през годините “Сцена под звездите” на площад “Батенберг”, където жителите на града се събираха на традиционния концерт, предаде БНР.

В новогодишната нощ не работеше и градският транспорт. Столичани посрещнаха празника в домовете си, някои в тесен семеен кръг, както и кметът на София Йорданка Фандъкова. В първия ден на 2021-ва година тя пожела на софиянци:

“2021 да ни донесе здраве на всички, да продължим да си помагаме, да развиваме града си, да се грижим за децата си. Чакаме ги на 4-и януари в детските ясли, детските градини и учениците от първи до четвърти клас”, каза кметът на София.

--Твоята реклама тук--

В Пловдив също посрещнаха Новата 2021-агодина година без обичайната празнична програма в центъра на града. От общината обаче заложиха на по-внушителна и по-мощна заря в полунощ. За първи път фойерверки бяха изстреляни от три тепета на града. 3800 заряда в продължение на шест минути създадоха красиви картини над Пловдив.

Празнична заря имаше и в Ловеч. Жителите на града посрещнаха новата 2021-ва в празнична атмосфера, макар и от балконите на домовете си заради пандемията.


България

--Твоята реклама тук--

Източник: Факти.бг

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

0 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Александър Йорданов призова за бойкот на словото на Радев

Депутатът, който нарече българите “Кретени” призова за бойкот на словото на Радев

Руски космонавти с поздрав за Нова година

Руски космонавти с поздрав за Нова година