in

Румен Петков: 21-ва година е време разделно

--Твоята реклама тук--

2021 г. е годината, в която трябва да направим своя избор в тежко време – 21-ва година е време разделно. Това изтъкна лидерът на АБВ Румен Петков във видеообръщение по повод новата година в социалната мрежа Facebook.

“Честита нова 2021 г. Изпращаме особената 2020. 20-та, която показа на света политическия позор на България на име Борисов, която показа на нас къде потъват грабените от пребедния български народ пари. Година, в която политическата наглост достигна върхове и всъщност година, в която демагогията и политическото безочие стигнаха своето дъно или своя връх. Година, в която бяхме затворени в домовете си, затворени в градовете си, в държавата, затворени в Европа. Навлизаме в 2021 г. – годината, в която Майка България ще отбележи 1340 години от създаването си. Година, в която ние ще решаваме съдбата си, бъдещето на децата си, достойните старини на родителите си. Искам да благодаря на всички, които подкрепяха принципните ни позиции, четните ни декларации, подчинени на интересите на българските граждани и интерените на Родината. Тази Родина с главно Р България е оцеляла 1340 години. Тази Родина, която през 20-та година видя десетки хиляди от чедата си мрачни или усмихнати по площадите и да търсят своето бъдеще тук в България, но без тези, които омерзяват амтосферата и без тези, които петнят името на достойната ни Майка”, допълни още лидерът на АБВ.

“Искам да благодаря специално за поздравленията и пожеланията, които ни отправиха в прекрасния културен салон на АБВ чл. кореспондент Иван Илчев, за това да убедим младите хора на България, че политиката е достойно занимание, а това означава да ги убедим, че България е достойна държава със своите институции. Специално искам да благодаря на проф. Иво Мирчев за пожеланието, което ни отправи да имаме една смислена 2021 г. Дълбок поклон и благодарност към акад. Антон Дончев, който ни пожела съзидание, съзидание, съзидание”, каза Румен Петков.

--Твоята реклама тук--

“Честита Нова Година! Да сте живи и здрави”, пожела още Румен Петков.


София / България

--Твоята реклама тук--

Източник: Факти.бг

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

0 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Молдова има нов премиер

Молдова има нов премиер

Унгария няма да използва руска ваксина срещу COVID-19

Унгария няма да използва руска ваксина срещу COVID-19