in

Щастливият Кошлуков: Благодарим ви, добри хора!

--Твоята реклама тук--

“Добри хора, благодарим ви от сърце! Вие ни избрахте в новогодишната нощ и ни дадохте доверието си! БНТ е най- гледаната телевизия на празника, с дял от аудиторията двойно по-висок от следващите!”

Това написа на страницата си във Фейсбук генералният директор на БНТ Емил Кошлуков, след като станаха ясни рейтингите на водещите телевизии в Новогодишната нощ.

“И Щръклицата, и новогодишното шоу на БНТ са ви харесали много повече от всичко останало! Благодарим ви, че сте били с нас през целия празник, това е огромна чест за всички колеги, искрено се радваме!

С толкова удивителни не съм писал от седми клас. Още веднъж – поклон, няма по-голямо удоволетворение от това, да оценят труда ни. Ще се стараем да оправдаваме доверието и обичта ви през цялата нова година.

--Твоята реклама тук--

И накрая нека кажа ясно – заслугата е на всички, които направиха тази програма. Скъпи колеги, вие сте фантастични! Господ да ви даде здраве и късмет, а на нашите зрители – дълги години щастие!

Признателни и щастливи сме, добри хора! Много!”, написа развълнуваният Кошлуков, чиято оставка вече няколко месеца се иска от протестиращите срещу властта в столицата.


България

--Твоята реклама тук--

Източник: Факти.бг

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

0 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Вера Иванова: Честито първо място, г-н премиер...

Вера Иванова: Честито първо място, г-н премиер…

Радко Влайков си тръгна от Белград с прощално писмо

Радко Влайков си тръгна от Белград с прощално писмо