in , ,

Бил Гейтс предсказва COVID-19 още през 2015 година

Бил Гейтс говори във форума TED през 2015 г.

Едно предсказание

Лидерът в света Бил Гейтс говори във форума на TED още през 2015 година. Това, което той обяснява е именно това, което се случва в момента по света.

Бил Гейтс стартира с думите:

Когато бях дете, най много се страхувах от ядрена война…

Собственикът на Microsoft обяснява, че в днешни дни една глобална катастрофа, която може да убие милиони по света, вече не се обяснява с ядрена война, а по скоро с нещо много по – малко. Вирус!

Защо не ядрена война а Вирус?

Истината според Бил Гейтс е, че света е вложил много средства в защита от ядрени оръжия, но почти нищо не е вложено в борба с световна епидемия. Според него следващата епидемия може да се окаже много по – опустошителна, от колкото е била ЕБОЛА. Причината за това, според него е липсата на достатъчно бърза реакция и добре подготвени епидемолози, която ще е пагубна за човечеството.

В крайна сметка, вече сме 2020 година – 5 години откакто Бил Гейтс говори за проблема, сценария става реалност и ние наистина не сме подготвени за него. Липсата на добре обучени кадри, липсата на достатъчно предпазни средства и всичко, за което той говори се оказва реалност.

Публикуваме следващото видео

Докладвай

Какво мислите за историята?

1 глас
Upvote Downvote

Написано от ShareIt Web Team

Ние сме екипа на #ShareIt. Идеята е, да концентрираме на едно място Новини, Коментари, Събития и Сценарии, за да не се лутате в морето от Фалшиви новини. Ние не сме журналисти, а използваме легални потвърдени източници, чрез feed.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане …

0

България иска разрешение за неспазване на GDPR

адвокат Йорданка Бекирска

адв. Йорданка Бекирска за Срещите дете – родител