in ,

Да похарчиш 1 милиард за ВиК Холдинг

Какво е да си имаш ВиК холдинг?

С постановление №7 на Министерски съвет, публикувано в Държавния вестник в бр.7 се одобрява промяна в бюджета, като се отпускат 1 000 000 000 лв за създаването на държавното дружество “ВиК Холдинг” АД.

Дали всъщност това дружество ще допринесе за по – доброто управление на водните източници в България или просто ще бъде един балон, в който ще участват едни хора, които са хора на хората на държавата?

Нашият баща отговори на нашата майка от Министерски съвет

Вчера, след като “Вота на недоверие” към правителството Борисов не успя, Майката на народа – Корнелия Нинова, заедно с целия си екип направиха безпрецедентно изявление от трибуната на народното събрание, че въпреки неуспеха на вота, правителството се е провалило в секорите Екология.

След не много дълго време, “бащата наш” от Министерски съвет отговори на “майката наша”, че прекарването на водата към Перник ще ни струва 60 милиона лева, а причината за тази огромна сума е била, че от 70 години тръбите не са подменяни.

Тръби на 70 години и все още функционират… да, може с аварии, но все още през тях минава вода. Това означава, че през 1950 г., когато са поставяни не се е пестило. Строило се е качествено

И все пак, правителството на ГЕРБ управялва повече от 10 години… защо за този период не е направило нещо? Преди него управляваха БСП, СДС, НДСВ… защо през всички тези години нито една управляваща партия не е направила нещо?

Докладвай

Какво мислите за историята?

2 гласа
Upvote Downvote

Написано от ShareIt Web Team

Ние сме екипа на #ShareIt. Идеята е, да концентрираме на едно място Новини, Коментари, Събития и Сценарии, за да не се лутате в морето от Фалшиви новини. Ние не сме журналисти, а използваме легални потвърдени източници, чрез feed.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане …

0

Атаките срещу семейството ми придобиват “Уродливи измерения”

Убиецът от Сотиря с доживотен затвор без право на замяна