in

Каква е истината за Норвегия и децата?

Репортаж на Генка Шикерова

Тази сутрин преди да тръгна към работното си място, докато си пиех кафето попаднах на едно много добро разследване на една наша журналистка – Генка Шикерова.

Дали Норвегия отвлича децата си?

Преди да изложа мнението си, ще подчертая, че то е мое и не искам да убеждавам, който и да е, че аз съм прав!

Изгледах го цялото и наистина се зарадвах, че някой си е направил труда да потърси истината такава, каквато е. Много е важно да търсиш истината, преди да заемеш някаква позиция по даден въпрос. Репортажа е толкова добре структуриран и отразяващ напълно всичко което се случва, че вече разбирам защо журналисти като Генка Шикерова и други бяха заплаха за управляващите и собствениците на национални медии.

Социалните в Норвегия

Как стоят нещата в Норвегия, една от най – бързо развиващите се страни!?

Всъщност се оказва, че масовите втълпения са пълна измишльотина. Не е вярно, че социалните служби в Норвегия, извеждат огромен брой деца от семействата им и ги дават за осиновяване на Хомосексоалисти. Оказва се, че едва 1% от децата в норвегия биват принудително изведени от семейната им среда, която се оказва непригодна за отглеждане на дете, като по – голямата част са семейства на емигранти или такива, които не си правят труда да движдат семействата си в правилна посока.

Изгледайте филма на Генка Шикерова:

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Докладвай

Какво мислите за историята?

450 гласа
Upvote Downvote

Написано от ShareIt Web Team

Ние сме екипа на #ShareIt. Идеята е, да концентрираме на едно място Новини, Коментари, Събития и Сценарии, за да не се лутате в морето от Фалшиви новини. Ние не сме журналисти, а използваме легални потвърдени източници, чрез feed.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане …

0

Как да планираме почивката си през следващия уикенд

Блокиран профил от Facebook