in

Нарочно ли България убива децата си?

Барневерн по – доброто от злото или обратното

Заглавието е доста гръмко, нали? От доста време пиша тази публикация и най-накрая я завърших. Нека да помислим, как  България убива децата и родителите. Нека преминем през най-малкия детайл и да започнем да мислим, като хора.

Как България убива децата си?

Отговорът е лесен и много семплъл – С бездействието си!

Всички описват Норвегия, като Торбалан за българските деца, но ако всички деца, които бяха убити, изнасилени, използвани и др. живееха в Норвегия, нищо от това нямаше да се случи! Винаги съм се питал, от кога започна всичко това и до кога ще продължи? Докато правителството гледа как да угоди на една шепа хора, които вярват, че Социалните служби и НПО-та ще влизат в домовете им, за да ровят по хладилниците и да им взимат децата, убийствата и зверствата над деца няма да престанат. Децата имат права!!!

Колко деца още трябва да бъдат пребити и убити…?

Нека си припомним някои случаи, които са доста показателни за изгнилото ни общество, което защитава схващането, че “Децата са си наши и ще си ги бием, колкото си искаме!”. Държавата нямала правото да се меси. Нека си припомним!

Майката на Пепи – Даниела го убила, защото сина й пречил на връзката й с мъжа й! Помните ли случката? Тя е от 2001-ва година, която беше последвана от масови протести, които бяха на път да свалят правителството на Иван Костов. Даниела убила сина си, защото изпитвала чувството, че той отнемал любовта на съпруга й. Нима това не можеше да бъде предотвратено от ДАЗД? Нима това е нормално? Това беше първия показателен случай за слабостта на Държавата и Народа да се справят с този вирус. “Почивай в Мир мило дете!”

Спомняте ли си Кристин от село Сотиря… беше само на 7 годинки?

Изключително гадно зверство. 7- годишната Кристин беше брутално изнасилена и убита. Убиецът й е 21 годишния Мартин Трифонов. Тогава отново цялата държава скочи срещу това зверство, нали? Нямаше родител в България, който да не е потрепнал при този случай. Аз се питам, ако имаше адекватна работеща институция, дали щеше да се стигне до това убисйство или може би, то щеше да бъде избегнато?

Викторио, Дарина и Никол… Няма как да не ги знаете!

Сядаш пред телевизора, готов за поредните блудкави новини, как някой депутат карал леко пийнал, как Нинова се скарала с Борисов и изведнъж…

 

Баща убива приятелката си и собствената си дъщеря. Какво по дяволите!!!. Дали няма някаква причина да се стигне до това убисйтво? Дали не е имало някакъв начин всичко това да бъде предотвратено…? Ден след ден… и още един… и още един… обществото ни изгнива все повече и повече.

Убийството и изнасилването на Андреа от Галиче…

Село Галиче се прочу наскоро с жестокостта на един 17-годишен маргинален тип, който изнасили и уби 18-годишната Андреа. Цяла България гракна, че малолетните трябва да лежат в затвор, като закоравелите престъпници. Аз се питам, обаче, дали това ще реши проблема и дали това ще спре бъдещи нападения?! Не, разбира се! Никой психопат не мисли или чете Наказателния кодекс преди да посегне на своята жертва. Никой, обаче, не се нае да направи един свестен анализ на ситуацията в България като цяло. Добре, в крайна сметка… кое е общото между повечето случаи от последните години?

Нека направим един анализ!

Повече от няколко часа търся подобни случаи в Норвегия, но… не откривам такива. Питам се, защо ли?!

Оказва се, обаче, че при повечето престъпления извършени от деца, родителите липсват. Дали са изоставили децата си или са на гурбет в чужбина, родителите липсват. Според статистиката на ДАЗД, децата в риск са над 300 000 в България, които след време най-вероятно ще поемат по стъпките на жертвите или убйците. Докато депутатите ни и шепа хора си играят на “опасната война”, “Не ни пипайте децата” – те, бъдещите изверги растат и се възпитават на улицата.

През 2019 г започна масова истерия, как правителството е сключило договор с Норвежката Барневерн да продаваме българските деца. Социалните служители ще влизат в домовете на семействата и ще започват да ровят по хладилниците, да преглеждат децата за  кариеси или дрехите им и чорапите за скъсано! Хора, моля Ви. Започнете да мислите!!!

Няма как да не споменем, че Барневерн няма кусури. Разбира се, че има. Но точна тази система щеше да спаси животите на Пепи, Кристин, Андреа и още стотици деца! Нали не мислите, че ако това нещо се случваше в тази страшна Норвегия, съседите на Андреа, Пепи, Кристин и всички други щяха да приемат за нормално децата да бъдат сами, без родители си?

Според статистиката,  всяко четвърто дете в България расте поне без единия си родител, защото е на гурбет в чужбина или просто го е изоставил. В крайна сметка, какво се получава? Социалната политика в България не работи! В последните 10 години убитите деца в България са повече от жителите в средно голямо Българско село. (включвам и транспортни проишествия). В последните 10 години децата убийци са се увеличили с над 450% спрямо предходните 10 години.

Кои са най-важните фактори при психопатите и какво ги свързва?

  1. Липсата на родители или родителска грижа
  2. Родителско отчуждаване
  3. Малтретиране в семейството
  4. Лошият родителски пример

Това са най-честите причини за създаването на Социопати, които след време ще посегнат на Вашите деца.

…та, нарочно ли България убива децата си?

Един въпрос с много различни отговори. Моята гледна точка е, че държавата е прекалено слаба, за да защити интересите си. В момента гледам “масови” протести, поради режим на водата, други –  за мръсния въздух, трети –  за дупките по улиците, четвърти – защото ще им спрат билетчетата и няма какво да търкат… а истинските каузи…?

Та дори се създават групи във Вайбър и Фейсбук, които обсъждат, харесват и споделят публикации от сайтове, на които линк адреса им е по – дълъг от пътнически влак и вярват… Вярват, че държавата ни продава децата си. Виждаш ли в Норвегия мъжете вече не могат да осеменяват половинките си и те ще взимат децата на България. Срам ме е, че съм  част от общество с такова мислене!

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Докладвай

Какво мислите за историята?

448 гласа
Upvote Downvote

Написано от ShareIt Web Team

Ние сме екипа на #ShareIt. Идеята е, да концентрираме на едно място Новини, Коментари, Събития и Сценарии, за да не се лутате в морето от Фалшиви новини. Ние не сме журналисти, а използваме легални потвърдени източници, чрез feed.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане …

0

Перничани на бунт

За един закон на едни майки