in

Убиецът от Сотиря с доживотен затвор без право на замяна

21 годишният Мартин Трифонов получи присъда доживотен затвор без право на замяна за убийството на 7 годишната Кристин от село Сотиря. 

На 15 август 2019 година, подсъдимия Мартин Трифонов  уби 7 годишната Кристин, за което Сливенския окръжен съд му наложи справедливата присъда, като магистратите добавиха към нея и още 20 години за опит за изнасилване, 10 години за блудство с малолетно дете, както и осъди подсъдимия да заплати обещетение за родителите на Кристин равняващо се на 600 000 лв. за нанесени на неимуществени вреди.

! Присъдата може да се обжалва в 14 дневен срок.

Адвокатът на семейството сподели, че е удовлетворен от така наложената присъда и че това е първата присъда, след като беше наложена промяна в закона за съкратеното съдебно следствие. Според него, тази присъда ще послужи за назидание на другите психопати и едва ли не, ще ги откаже да вършат извращенията си.

Милка Георгиева, която е баба на убитата Кристин, благодари на всички хора, които се включиха в подкрепа на семейството с подписки и протести и заяви, че ако получи пари от обещетението, ще ги дари на деца в нужда. Интересното е обаче, как тези пари ще бъдат взети от Мартин Трифонов?

Именно тази новина води до една друга моя публикация. Нарочно ли България убива децата си?

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Докладвай

Какво мислите за историята?

0 гласа
Upvote Downvote

Написано от ShareIt Web Team

Ние сме екипа на #ShareIt. Идеята е, да концентрираме на едно място Новини, Коментари, Събития и Сценарии, за да не се лутате в морето от Фалшиви новини. Ние не сме журналисти, а използваме легални потвърдени източници, чрез feed.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане …

0
ВиК Холдинг

Да похарчиш 1 милиард за ВиК Холдинг

Ангел Джамбазки за знамето на България