in , ,

Замесиха името на доц. Мангъров в измама с реклама на фалшиви препарати

Сезирал съм ГДБОП. Имам приятели там и ми казаха, че сървърът идва от САЩ и няма как да бъде достигнат

--Твоята реклама тук--

“Всички тези неща са лъжа, измислица. Хората не бива да се хващат и да купуват подобни продукти, защото това е мошеничество”, подчерта лекарят

Името на доц. Атанас Мангъров бе забъркано в измама. Сайтове с фалшиви реклами използват авторитета на лекаря, за да продават противопаразитни препарати.

Мангъров е подал сигнал до Фейсбук, сезирал е и ГДБОП.

“Сезирал съм ГДБОП. Имам приятели там и ми казаха, че сървърът идва от САЩ и няма как да бъде достигнат”, обясни доц. Мангъров пред BgOnAir.

Измамите, при които се използват известни лица за фалшиви реклами, не са нещо ново, но въпреки това все още има хора, които се подлъгват и им се доверяват.

“Всички тези неща са лъжа, измислица. Хората не бива да се хващат и да купуват подобни продукти, защото това е мошеничество”, подчерта лекарят.

--Твоята реклама тук--

Иначе, доцентът, който често ядосва властта, вече си е честитил Новата година с Бойко Борисов и приятелските им отношения продължават, въпреки че доктор Мангъров отказа да се ваксинира, а беше призован от премиера да го направи, при това публично.

--Твоята реклама тук--

“Просто приемам това като някаква форма на шега, но аз съм обяснил, че хора с антитела няма нужда да се ваксинират”, отбеляза доц. Мангъров.

Източник: Факти.бг

--Твоята реклама тук--

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

--Твоята реклама тук--

Comments

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    --Твоята реклама тук--

    Затвориха спешния кабинет към общинската болница в Дупница

    Силен трус удари Плевенско

    Силен трус удари Плевенско