in , , , ,

Фейсбук групи подтикват към брутални убийства

Групата на жени агитира за извършване на убийства по изключително брутален начин.

--Твоята реклама тук--

Странно или не… Съществуват Фейсбук групи, които за пред обществото пропагандират, че насилието трябва да спре. Не трябва да има насилие, но в същото време, точно в тези групи се приканва за извършване на тежки престъпления. Днес ще погледнем зад кулисите на една доста популярна група създадена от феминистки и доста разпространена сред дамската аудитория:

НЕ СИ САМА – ЗАЕДНО СРЕЩУ НАСИЛИЕТО

Фейсбук група - Не си сама, заедно срещу насилието

По ирония, точно в тази група се приканва към извършване на убийства и то по доста брутален начин. Ще си позволим да цитираме части от тях, защото това показва всъщност, че статистиката за Домашното насилие срещу жени в България е доста изкривена.

Това, че Спийди и Еконт могат да намерят някой, НЕ означава, че съда, полиция и прокуратура ще го намерят.
#умретенекомпетентници!
Тук става още по-интересно в Бойколандия. Пускате Вие дело за род.права (родителски права). Изрода не си получава призовките. Съда определя адвокат на изрода. Вие плащате на адвоката на изрода(чудесно нали). И разбира се, АСП пишат един доклад, че не ставате, защото не ви харесват принципно и хоп-вижте какъв фокус – Насилника печели дело за род.права без дори да се явява на него и без да заплаща разходи за адвокат. 
НЕ Е ЛИ ЖИВОТА В БОЙКОЛАНДИЯ ПРЕКРАСЕН?” – това е публикацията качена в групата, която сме цитирали едно към едно (включително граматичните грешки).

Сега идва най-интересната част от момичетата, които са твърдо против насилието!

Моника Петрова пише:
“Отиваш и го пречукваш. Ще лежиш има няма 10 години и после ще си спокойна”

Dwayne Carter отговаря:
“това прави полицията, съда и прокуратурата ненужен разход за данъкоплатеца.”

….

Всъщност се отказваме да пишем следващите изявление. Нека просто да Ви ги покажем.

Приканване към убийство на бащите на децата им

Някои дами явно не могат да се спрат да тормозят не само децата си, но и бившите си партньори. Точно такъв е случая явно във въпросната група. Като цяло статистиката, че всяка трета жена в България е жертва на домашно насилие, не е точна.

Над 60% от делата заведени по ЗЗДН са фалшиви и са заведени с цел превес във висящи производства за дела за Упражняване на родителски права. Изключително арогантни адвокати по семейно право, често съветват женската част от клиентелата си да завеждат дела за Домашно насилие срещу бившите си партньори, за да могат да подсигурят гарантирания резултат за спечелване на Упражняването на родителските права над децата.

Лошото е, че тези фалшиви дела за Домашно насилие, всъщност пречат да се види истинската страна на домашните насилници. Много често, истинските жертви на домашно насилие остават скрити за семействата си, както и органите на реда.

Ние вярваме, че злоупотребата със Закона за Защита от Домашното насилие (ЗЗДН), трябва да подлежи на сериозни санкции и злоупотребилите с него да бъдат лишавани от свобода, за да може да бъде спряна тази порочна практика. Едва тогава, истинските жертви, ще могат да получат необходимата защита от страна на държавата.

Нека не забравяме последния случай на майката, която закла брутално двете си деца! Твърде е възможно да е била част от групата!

--Твоята реклама тук--

Надяваме се прокуратурата да се самосезира!

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

44 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Президентът: Борисов и Пеевски са ортаци в бизнеса и политиката

Президентът: Борисов и Пеевски са ортаци в бизнеса и политиката

Машините за парламентарните избори са поръчани

Машините за парламентарните избори са поръчани