in ,

35 годишен мъж е арестуван за зверско изнасилване и блудство

Радостин Пулев има и висящо дело за блудство от Декември 2020 г.

--Твоята реклама тук--

Районна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем Радостин Пулев, на 35 г., за това, че в периода 9.01.2021 г. / 10.01.2021 г., в с. Енина, на три пъти е изнасилил момиче, което не е навършило осемнадесет години, като я принудил към това, чрез употреба на сила и заплашване – съобщават от прокуратурата.

Подсъдимият се е предал лично в полицията. Видео на Казанлък Новини

В хода на разследването са били извършени разпити на свидетели, претърсвания и изземвания, разпознаване на лице, назначена е съдебномедицинска експертиза, събрани са писмени доказателства. Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде внесено искане в Районен съд – Казанлък за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

Радостин Пулев блудство
Обвиняемият за зверското изнасилване на две момичета

Срещу обвиняемия Радостин Пулев през декември 2020 г. е бил внесен обвинителен акт за блудство, като съдебното заседание по делото е насрочено в края на януари 2021 г. в Районен съд – Казанлък.

Радостин Пулев вчера пристигна в полицейското управление на Казанлък заедно с адвоката си, който заяви, че клиентът му е невинен. На влизане в полицията Радостин отрече да е изнасилил момичетата.

“За изнасилване не ми е споделял нищо. Дали е виновен или не ще решат съответните органи. За мен този човек, на база това, което ми сподели, е много трудно да се приеме, че е виновен. Разследването е в начална фаза”, коментира адвокат Станимир Ченалов пред kazanlak.com.

--Твоята реклама тук--

Той уточни още, че Пулев не се укривал от полицията. Искал да се предаде още вчера. Заради личен ангажимент на адвоката му обаче 35-годишният енинец се е предал днес. Полицаите са били известени и са проявили доверие, разказа още Ченалов.

“За мен това момче в момента не е извършило нищо. Това е въз основа на неговия разказ”, уточни още адвокатът на обвинения в двойно изнасилване.

--Твоята реклама тук--

Защитникът на 35-годишния фитнес маниак обаче потвърди, че в края на януари съдът ще гледа друго дело, в което е обвинен за блудство, отново спрямо непълнолетна през юни 2020 г. То е насрочено за 26 януари в Районен съд – Казанлък.

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

0 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Христо Иванов: Всичколозите ще ни обясняват, че нищо не може да се промени

Христо Иванов: Всичколозите ще ни обясняват, че нищо не може да се промени

Премиер се оттегли след корупционен скандал

Премиер се оттегли след корупционен скандал