in ,

“Майката” заклала децата си в Сандански е била психично болна

ДСП не са обърнали внимание за състоянието на майката, защото “Тя е майка”! Адвокатите й искат да я измъкнат от затвора и да я освидетелстват, за да излезе на свобода.

--Твоята реклама тук--

Софийският апелативен съд остави за постоянно в ареста Кристина Дунчева, която е обвинена в убийството на двете си деца в Сандански. В съдебната зала днес стана ясно, че според лекар при Кристина имало наличие на психични проблеми и тя не е вземала предписаните ѝ лекарства, пише “Труд”.

Припомняме, че 32-годишната жена бе арестувана за кръвопролитието в дома им на 19 ноември. След скандал с мъжа си Георги Трайков, Кристина закла 3-годишното є момиченце Ивон и 5-годишно момченце Васил. Кристина и Георги били пред раздяла и предстояло дело за родителски права над децата.

--Твоята реклама тук--

Съдебният състав обаче обяви, че са събрани доказателства за съпричастността на Кристина към тежкото престъпление. Имало свидетелски показания на родителите ѝ, на мъжа ѝ, на полицаи. Според протокола за оглед от мястото на престъплението убийствата били извършени по особено мъчителен начин за жертвите и с особена жестокост. Съдът обяви, че нямало опасност Кристина да се укрие, но на свобода имало опасност да извърши престъпление. Определението на съда е окончателно.

--Твоята реклама тук--

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

--Твоята реклама тук--

Comments

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    --Твоята реклама тук--

    Следващият парламент Коалицията ще бъде „Демократична България“ – ГЕРБ – Слави Трифонов

    Здравният министър: Масовата ваксинация ще е в края на февруари-март

    Здравният министър: Масовата ваксинация ще е в края на Февруари – Март