in

Първата публикация – Hello world

Здравейте на всички! (Hello world)

Това е първата публикация в сайта. В нея няма да Ви говоря за водния режим в Перник или за замърсения въздух в София. Не е такава идеята. Бих искал да Ви разкажа за сайта и идеята чрез която се роди той. По между другото, знаете ли защо в началото написах “Hello world”? Ако Ви е любопитно, каква е историята на тази фраза, можете да разберете повече от тук в сайта на Уикипедия.

Каква е целта на сайта?

Знае ли човек…! Ще се разбере в последствие. The main propose is… желанието да споделям. Винаги съм обичал да споделям. Като чуете думата споделяне, повечето от Вас може би се сещат първо за „шерването“ в Facebook. Да, ама не… Аз споделях много преди Facebook да просъществува. Аз споделях през 90-те. Споделях в онова време, когато бях още малко дете. Не ме разбирайте погрешно! Аз не съм против новите технологии, напротив… Обожавам ги. Именно заради това, в момента четете тази публикация.

Кой съм аз и за какво се боря?

Аз съм Иван Занков. Създател на тази платформа. Аз съм и собственик на малка Агенция за Уеб дизайн, която е моя сбъдната мечта. Аз съм мъж, в момента съм на 34 години, семеен с прекрасна съпруга и невероятни 2 деца. Роден съм в гр. Шумен, но в момента живея в гр. Дупница.

Боря се да има равноправие в световен мащаб между опосумите, лъвовете и едноклетъчните организми. 😀 Шегувам се разбира се! Имам си своите борби, но те са лични каузи които защитавам както мога и с каквото мога всеки ден. По – нататък може и да разберете…

Какви са възможностите Ви в сайта?

Радвам се, че зададохте въпроса. Поздравления! 😀

Сайта има доста интересни възможности, като за начало. В последствие, ще ги надграждаме и ще може да стане все по – адаптиран към Вашите желания. Като цяло платформата е създадена с цел да може всеки който желае да пише истории, да блогва, да споделя новини, да изразява мнение… да го прави без каквато и да е цензура! Разбира се от чисто гледна точка, в сайта няма да бъдат допускани каквито и да е истории и публикации. Имам в предвид… на никой няма да му бъде приятно да влезе в сайт с интересни новини и да му изскачат разни порно снимки или клипове. Единственият вид цензура, ще бъде в този аспект. Няма да се допускат смущаващи материали. Цензура от гледна точка на Политика, Новини, Истории е забранена, т.е. споделяте това което мислите или знаете. Ако на някой не му изнася… излиза от сайта!

Можете да публикувате и Вие!

Ние Ви предлагаме място в интернет, в което можете да пишете своите истории. Можете да изказвате Вашето мнение в интернет, за да може да достига до повече хора. Всяка история може да съдържа от 1 до 7200 символа.

Можете да добавяте лесно:

  1. Списък 1
  2. Списък 2
  3. Списък 3 и т.н.
  • също можете да добавяте и
  • такива неща, както и
  • още от тези неща и т.н.

Можете да добавяте Заглавие 2

Можете и Заглавие 3

Можете също така да добавяте и изображения. Ето, вижте

Заедно с анимиран текст разбира се!

Можете да пишете свободно.

Благодарим Ви, че прочетохте първата публикация. Сега е ваш ред да пишете!

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Докладвай

Какво мислите за историята?

8 гласа
Upvote Downvote

Написано от ShareIt Web Team

Ние сме екипа на #ShareIt. Идеята е, да концентрираме на едно място Новини, Коментари, Събития и Сценарии, за да не се лутате в морето от Фалшиви новини. Ние не сме журналисти, а използваме легални потвърдени източници, чрез feed.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане …

0

Как да планираме почивката си през следващия уикенд