in ,

Калина Паскалева: Благодарете на фирмата за кренвирши

“КОЕ Е ПО-ВАЖНО – В КАКВО ГИ ПРЕНАСЯТ ИЛИ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СТИГНАТ?

--Твоята реклама тук--

Журналистката Калина Паскалева за пореден път изрази крайна позиция по гореща тема. Тя признава, че не разбира как изведнъж всички са се превърнали в политически или държавни анализатори.

Според нея няма лошо частният бизнес да се включи в борбата срещу коронавируса. Думите ѝ идват по повод на превозването на имунизационните спринцовки в бус на компанията за кренвирши и колбаси “Леки”.

 

“КОЕ Е ПО-ВАЖНО – В КАКВО ГИ ПРЕНАСЯТ ИЛИ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СТИГНАТ?

Все си мисля, че ако фирмата за кренвирши е предоставила транспорт за ваксините безплатно ( както вече беше съобщено, че се е случило ), е по-приемливо да ѝ се благодари.

--Твоята реклама тук--

Но пък първо трябваше да се подиграете в социалните мрежи с оригинални колажи и статуси, нали? Няма лошо частният бизнес да се включи в борбата с пандемията, даже напротив – похвално е.

Не разбирам от цени на хладилни камери, за щастие не ми се и налага, но ако вместо да бъдат купени такива за разнос на ваксините или наети, тези спестени пари бъдат пренасочени към друг отдел в здравеопазването, е добро държавно решение.

Нали за всички е ясно, че няма никакво значение какви са лепенките върху транспорта – единственото важно нещо в случая е ваксините да стигнат на уреченото място в уреченото време.

--Твоята реклама тук--

Защото хората умират от COVID-19. Всеки ден. Наистина не разбирам как изведнъж всички се превърнаха в политически и държавни анализатори.

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

0 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

305 179 f 2

Дацов за ковид: По-тежка криза не е имало от 30-40 г.

. Мангъров

Доц. Мангъров: Не разбирам защо човек, прекарал коронавирус, трябва да се ваксинира