in

Защо няма Детски надбавки за всички деца?

Изключително болезнена тема в държава, в която уж добрува за своите деца! Та, защо няма детски надбавки за всички деца на България, а се дават само за тези, на които родителите им не допринасят с нищо за държавата и децата?

Това си е чиста дискриминация спрямо моето дете!

Аз съм майка на момче. Дете на 2,5 години, което ще бъде образовано и нахъсано да постига повече в живота си. От къде знам ли? Ами, знам, защото ние ще го възпитаме по този начин. Както казват “Крушата не пада по-далеч от дървото”! Та, да се върнем на темата….

Защо моето дете няма да получи мизерните 50 лв на месец, а циганетата, на които родителите им не са внесли нито една стотинка в държавната хазна, получават всеки месец и то не за едно дете? Питам защо по-дяволите моето дете не е дете на държавата, а цигането, което след време ще открадне от моето дете ще взима детски надбавки? С какво това цигане е повече от моето дете?

Нека погледнем нещата от друга гледна точка, за да проумеем идиотщината, която се случва в държавата ни, като разбира се, всички ние си стоим кротко и само си казваме “Не сме стигнали до тези 50 лв на месец”! Да, ние не сме стигнали до тях, но защо да ни лишават.

Щом няма да има за моето дете, тогава не трябва да има и за другите деца! Колкото и грозно да звучи, истината е, че не трябва да позволяваме да има дискриминация, каквато в момента има!

Пародията с детските надбавки в България

С риск да прозвуча хейтърски, аз съм против да се дават детски надбавки на цигани, а да се лишават българи!

И така… Пародията! Аз работя веднага след завършването на Висшето си образование. Да, в начало започнах работа за минимална работна заплата, но понеже съм доста нахъсана да се развивам, започнах да се оглеждам за нова работа. В момента съм на 34 години и вече повече от 10 години работя в голяма компания, на ръководна функция. Заплата ми бруто е малко над 2000 лв.

От както съм започнала да се самоосигурявам, ми отдържат сума, като процент от брутната ми заплата. Тоест… какво се получава всъщност? Аз давам на държавата пари всеки месец, за да може държавата да отделя от моите средства, за да дава детски надбавки на циганетата. А защо, питам аз? Защо от моите пари дават на циганетата.

Другата крайност е следната… Циганите цял живот не работят, държавта ги издържа, не внасят осигуровки, но децата им взимат детски надбавки всеки месец. Дават им всеки месец, защото техните 10 деца са деца на тази държава, а моето едно дете не е!

Ето ви информация от правителството за критериите за полагане на детски надбавки.

Тази публикация е качена от автор на ShareIt BG. Качете публикация и Вие!

Какво е Вашето мнение?

Публикацията е написана от Крис Димитрова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Защо бият лекарите в България

Защо бият лекарите в България