in

Китай откри ваксина срещу COVID-19

Добрата новина е факт

В това море от фалшиви новини, едва ли някой може да повярва, но истината е, че Китай откриха ваксина и вече е факт. Друг факт е обаче, че в момента все още ваксината не може да бъде пусната в обръщение за масово използване. Тя трябва да премине още доста тестове, като в последствие трябва да бъде регистрирана. Сигурни сме, че самата регистрация на продукта няма да отнеме нормалното време, а ще бъде с приоритет.

Информацията дойде директно от Китай

Информацията, която Ви представяме е с източник директно от Китай. Там живее един наш сънародник, който в последните дни непрекъснато дава информация за случващото се и изминалите събития.

Ваксината е одобрена за клинични изпитвания

След пристигането си в Ухан, научно-изследователският екип, ръководен от Чен Вей от Академията за военномедицински изследвания, се концентрира върху спешните изследвания в развитието на ваксините. На 16 март в 20:18ч., изследователският екип открива нова ваксина за корона вируса и тя е одобрена за започване на клинични изпитвания.

Кога ще стане масова

По неофициални данни, ако ваксината премине всички клинични изследвания, ще започне масово производство най – рано през месец Септември 2020 г.

Източник на информацията:

Даниел Цачев

Следете данните в реално време за COVID-19

[covid19 title=”В света” label_confirmed=”Потвърдени” label_deaths=”Починали” label_recovered=”Възстановени”]

[covid19 country=”Bulgaria” title=”България” label_confirmed=”Потвърдени” label_deaths=”Починали” label_recovered=”Възстановени”]

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Докладвай

Какво мислите за историята?

1 глас
Upvote Downvote

Написано от ShareIt Web Team

Ние сме екипа на #ShareIt. Идеята е, да концентрираме на едно място Новини, Коментари, Събития и Сценарии, за да не се лутате в морето от Фалшиви новини. Ние не сме журналисти, а използваме легални потвърдени източници, чрез feed.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Зареждане …

0
Лайв дани за Covid-19

Какво знаем до момента за Covid-19

Министър Ананиев издаде заповед да не се изнасят лекарства