in ,

ИНТЕРЕСНО: ВОЛЯ с опит да накърнят Президентска институция (ВИДЕО)

Румен Радев показа завидно спокойствие, докато слушаше Веселин Марешки.

--Твоята реклама тук--

Изключително интересна консултация при Президента се получи с присъствието на ПП ВОЛЯ. Лидера на ВОЛЯ – Веселин Марешки, опита да обвини Президента и като цяло Президентската институция, че стъпката за консултациите е добра, но твърде закъсняла.

Веселин Марешки в прав текст обвини Президента, че се страхува да избере окончателна дата за изборите, като според Марешки това също води до извода за некомпетентност от страна на Президента. Самият Марешки изказа мнение, че Радев е причината за бетонирането на ГЕРБ на власт.

“Ние единствено за съжаление, можем да запомним… нали, много хора не харесват и нашия мандат…да кажем за Вашия… да запомнят много хора Вашия мандат… две неща. Едното е, че доведохте и бетонирахте ГЕРБ на власт. Всички помним, че Вашето правителство дойде с идеята да разсекрати всичко, да покаже всичко… и един път за винаги да го прекрати това нещо.” – каза Марешки, докато спокойствието на Радев беше наистина завидно.

През цялата пеляда Президента се държа доста достойно, след което се наложи да го подсети, че точно неговата партия беше тази, която се подписа под “новата конституция”, която дори не бяха виждали, както и още много такива политически издънки на партията.

Изгледайте цялото видео. Заслужава си!

--Твоята реклама тук--

 

--Твоята реклама тук--

--Твоята реклама тук--

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

--Твоята реклама тук--

Comments

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    --Твоята реклама тук--

    Опитват да заличат плажа край сараите на Доган с нов трик (ВИДЕО)

    Опитват да заличат плажа край сараите на Доган с нов трик

    5G мрежи в цяла България до края на годината