in

Румен Петков, АБВ: 4 април няма да позволи осигуряване на усещане за сигурност на гражданите

--Твоята реклама тук--

4 април е разположен във времето така, че да не позволи да дадем усещане за сигурност на гражданите и да създадем условия чрез политики те да бъдат мотивирани да излязат да гласуват. Това каза за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ председателят на ПП АБВ Румен Петков.

По думите му датата 4 април предизвиква три въпроса:

--Твоята реклама тук--

„Тогава е католическият Великден. Ние сме държава, която е показала в столетията добро отношение към различните религии. От тази гледна точка мисля, че има въпросителни.
Второ – продължавам да считам, че основните инструменти на ГЕРБ – купуване, администриране и корпоративен вот – са в техните ръце и им дават една обиколка напред. Точно ГЕРБ да говорят, че няма да допуснат промени в Изборния кодекс, защото Венецианската комисия била казала така, е доста позорно и нагло. Продължавам да мисля, че времето е твърде малко, за да стигнем до избирателите и да ги мотивираме да гласуват. Продължавам да съм на мнение, че ГЕРБ използват различни анализатори в кавички, за да внушават, че следващият Парламент ще има година-година и половина живот, защото ще бъде много фрагментиран“
, обясни той.

Румен Петков каза още, че АБВ ще се съобрази с решението на държавния глава и още вчера партията стартира кампаниите си. Алтернатива за българско възраждане е в същинската фаза на подготовката без да прекъсва амбицията си да се формира солиден субект, който да се противопостави категорично на ГЕРБ, добави той.

--Твоята реклама тук--

Цоня СЪБЧЕВА – Фокус Нюз

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

0 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Sechkova

Христо Иванов се чуди коя е Мата Хари, пита за назначаването на Сечкова за консул

Гърция взема десен завой

Гърция взема десен завой