in

Цветанов призова: Излезте и гласувайте на 4 април

--Твоята реклама тук--

Цветан Цветанов и представители на ПП „Републиканци за България“ се регистрираха в ЦИК за предстоящите частични местни избори на 28 февруари. След това Цветанов коментира предстоящите парламентарни избори на 4 април.

Припомняме ви, че датата на вота стана ясна миналата седмица. Тя бе обявена официално от президента Румен Радев.

Изборът на датата, на която трябва да се проведат предизвика доста реакции. Повечето от тях са критични, защото тогава – 4 април е Великден за католици и арменци.

--Твоята реклама тук--

Цветанов обяви, че е убеден, че на частичните местни избори ще има победи за „Републиканци за България“. Партията е събрала 7364 подписа. Направена е регистрация за 12 населени места.

На въпрос как гледа на датата 4 април, той сподели, че споровете са много, но според него не трябва да се коментира. „Всеки един трябва да се съобрази и всички политически субекти трябва да се подготвим. „Притесненията са във връзка с нечуваемостта. Всички знаем, че нямаме единен здравен протокол във връзка с COVID-пандемията“, каза той. Според него проблем е, че няма да има гласуване по шпощата и даде пример с Румъния.

--Твоята реклама тук--

Цветан Цветанов напомни, че ГЕРБ никога до този момент не са провеждали избори, а сега 2021 година няма това да се случи. „Затова призовавам за висока избирателна активност“, каза политикът от гледна точка на собствения му опит.

Той разкри, че в община Гурково е имало манипулации през 2019 година на местните избори. По думите му тогава там е имало манипулации и на най – високо ниво е имало задкулисие от ГЕРБ И ДПС.

Цветанов отново напомни, че правителството ще направи всичко възможно на 4 април да се заиграва със страха на българските граждани.

Новините такива, каквито са!

--Твоята реклама тук--

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

--Твоята реклама тук--

Comments

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    --Твоята реклама тук--

    Сняг и студ в Турция

    Сняг и студ в Турция

    Католическата църква в България: Уважаваме решенията на държавата

    Католическата църква в България: Уважаваме решенията на държавата