in

Нинова хапе Бойко: Загрижил се за Навални, а у нас репресира

--Твоята реклама тук--

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини премиера Бойко Борисов в прибързани изказвания по темата с руския опозиционер Алексей Навални и искането за незабаваното му освбождаване. „Да се гарантира справедлив съдебен процес и правото на защита и на живот е призив за спазване на демократични принципи“, каза тя, но според нея в същото време да се говори за това на фона на погазване на демокрацията, на правата на журналисти, на налагане на цензура, е нелепо.

Искаме да призовем всички български граждани да упражнят правото си на глас. Един от начините да се промени моделът на управление на държавата е масовото гласуване“, призова Нинова от ефира на БНР.

Според нея това, че управляващите са заявили, че няма да приемат тези промени в Изборния кодекс, означава, че не желаят прозрачен и честен изборен процес.

Нинова заяви, че засега само от партията на Слави Трифонов са получили отказ да участват в организираните от тях срещи.

--Твоята реклама тук--

„Тези срещи са за честни избори, а не за коалиции преди или след изборите. Ние ще се явим на 4 април както и досега с коалиция „БСП за България“, категорична беше Корнелия Нинова.

Големи коалиции не са добри, смята Корнелия Нинова и категорично заяви, че БСП няма да влезе в коалиция с ГЕРБ, която да е „уж в национален интерес“:

Тя не се съгласи, че БСП е отслабена от вътрешни противоречия и подчерта, че след прекия избор за лидер на партията, който спечели тя, социалистическата партия е консолидирана около линия на политика и на поведение.

--Твоята реклама тук--

Новините такива, каквито са!

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

0 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Ето кой е първият европейски лидер, с когото разговаря Байдън

Ето кой е първият европейски лидер, с когото разговаря Байдън

Проф. Кантарджиев: Ресторантите отварят, но при условие, че...

Проф. Кантарджиев: Ресторантите отварят, но при условие, че…