in , ,

СГС регистрира партията “Републиканци за България” на Цветан Цветанов

От Софийски Градски Съд връчиха влязлото в сила решение за регистрацията на партията

Снимка: БГНЕС

--Твоята реклама тук--

На денят на св. Мина, покровителят на семейството, ние от ПП “Републиканци за България” получихме ясен знак, че семейството, което градим има бъдеще. То ще става все по-голямо, тъй като в България има много хора, обединени от дясната политическа идея и желанието за по-добър живот в България. Благодарим на хилядите членове и привърженици на ПП “Републиканци за България” за волята да градят нещо ново, въпреки натискът, на който са подложени. Заедно ще се борим всеки опит за политическа репресия да бъде публично разкриван. Заедно сме по-силни, отколкото по отделно – съобщават от новосформираната партия.

В края на месец октомври Софийският градски съд (СГС) разпореди регистрация на партията на бившия втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов.

Лидерът на партия “Републиканци за България” Цветан Цветанов внесе документите за регистрация в Софийския градски съд на 12 октомври.

--Твоята реклама тук--

Тогава той повтори виждането си, че “Републиканци за България” ще стане незаобиколим фактор в политиката след следващите парламентарни избори.

--Твоята реклама тук--

Според него за евентуални коалиции може да се коментира чак след изборите, когато се види кой влиза в парламента. По думите му с всяка партия биха се водили преговори.

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

0 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Бойко Борисов и Зоран Заев

България блокира преговорите на Северна Македония с ЕС

b423abf29cc3404696d23cda06e41859

Осъдиха мъж, заплашил момиче с убийство от ревност