in

ПП АБВ изпрати писмо до БСП с предложения за съвместни действия

Председателят на ПП АБВ съобщи пред медиите, че ще бъде отправена покана към БСП и други политически и граждански формации за организиране на публична дискусия, адресирана към подготовката, организацията и провеждането на честни избори.

--Твоята реклама тук--

ПП АБВ изпрати писмо до председателя на Националния съвет на Българската социалистическа партия Корнелия Нинова писмо с апел за да се обединят усилията на двете политически сили в името на обща кауза – подобряване на живота на всички граждани.

В текста на писмото се казва:

„…ПП АБВ от самото си създаване е организация, която залага на диалога, която гради мостове, а не ги руши. Винаги искрено сме протягали ръка към ПП БСП за формиране на голяма коалиция, на принципна основа, около ясни и конкретни каузи в полза на България. Нашите и Вашите симпатизанти са почти роднини – това са тези няколко милиона българи, които едва оцеляват, гладуват, всеки месец стават все по-бедни и на чийто гръб се купуват луксозни апартаменти и се фалират големи банки, близки до властта. Ние сме в едно и също положение. Днес разделителната линия в България не е АБВ-БСП, а ГЕРБ-всички останали. Това е класовата война, която трябва да спечелим заедно, а не да се впускаме в дребни битки помежду си. Повече от всякога сме убедени, че консолидация в лявото пространство е необходима на основата на издигане на солидарността, социалната справедливост, равенството на възможностите като най-висши ценности.

--Твоята реклама тук--

Предлагаме обединение на широка основа за постигане на следните 5 основни цели, описани в Стратегическия документ на ПП АБВ – Манифест от 2018 година…“  

--Твоята реклама тук--

Можете да прочетете цялото писмо тук.

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

144 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Иван Гешев

Прокуратурата: Видеозаписът и снимките от дома на премиера са манипулирани

Англия налага карантина през Ноември

Стотици блокирани българи чакат изследване с бързи тестове, за да напуснат Англия