in , ,

Румен Петков: Прозрението на прокуратурата за вината на НСО за снимките на Борисов е перла в нравствената нищета на държавното обвинение

Коментар на председателя на АБВ – Румен Петков

--Твоята реклама тук--

 

Песента на великия Емил Димитров “Моя страна, моя България” дали може да бъде чута в прокуратурата и в Народното събрание?! Тя може да бъде слушана, но дали може да бъде чута? – попита риторично председателят на ПП АБВ Румен Петков пред Слави Трифонов по 7/8 тв. Политикът припомни, че преди месец е инициирал свикване на анкетна комисия с цел разследване на Борисов за шкафчето. “Случи се това, което се случва с всичко, което трябва да бъде сгазено в името на комфорта на Борисов. Ние сме го адресирали до госпожа Караянчева това искане. Ни вопъл, ни стон. Никой не внесе предложение за сформиране на анкетна комисия, но фактът е този.

Прозрението за вината на НСО на прокуратурата е перла в нравствената нищета на държавното обвинение. Един от аргументите е, че част от снимките са датирани грешно – 21-ва и 24-та година. Това се вади като аргумент, че снимките не са истински. Този аргумент може да излезе от устата само на шарлатани.

--Твоята реклама тук--

Прокуратурата казва, че не може да намери извършители. Въпреки, че пред цял свят стана ясно в интервюто на Борисов. Той казва ясно – “тя ми се обади, аз й казах да влезе”, тя направила снимките. Това обаче на нашите прокурори не прави никакво впечатление. В края на миналата седмица излезе друго – че са разпитани Гешев, Цацаров и Борисов.

Ние ще искаме имената на тези прокурори и експерти. България трябва да знае кои са тези душици, за които правото и българщината са нищо. Защото имената на тези хора трябва да бъдат показвани на протестите. Защото, въпреки самопризнанията на Борисов, те не могат да определят кой е извършителят.”

--Твоята реклама тук--

Това коментира Румен Петков

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

42 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Груевски

Груевски ще бъде върнат в страната и ще изтърпи присъдата си

Брекзит е факт

Европейският съюз и Великобритания постигнаха споразумение