in

Дворецът на Путин е зона, забранена за полети

--Твоята реклама тук--

„Дворецът” на руския президент Владимир Путин е зона, забранена за полети. До него не може да се стигне нито по вода, нито по въздух. Това се казва в разследването на Алексей Навални за „най-големия подкуп в историята”.

Руският опозиционер, който в неделя бе арестуван на летище „Шереметиево” след полет от Германия, публикува свое разследване, което разкрива кое е най-пазеното място в Русия: палатът на Путин на брега на Черно море, чиято стойност се оценява на над един милиард евро. Според опозиционния лидер Путин си е построил малко царство на брега на Черно море, с помощта на свои приближени.

Тази „държава в държавата” е защитена от стотици, дори хиляди хора – от обикновените градинари и пазачи до най-богатите хора в Русия. Това е една тайна, посочва Навални. Дворецът е обзаведен с луксозни мебели, за които обикновеният руски гражданин може само да си мечтае. Достъпът до палата на Путин е невъзможен.

--Твоята реклама тук--

В разследването се пише, че дворецът е официална зона, забранена за полети. Каквито зони са атомните централи и военните съоръжения. Защо Федералната служба за сигурност ще създаде зона за забрана на полети над частен дворец? Отговорът може да бъде само един: това е дворецът на самия човек, за чиято безопасност отговаря ФСБ.

--Твоята реклама тук--

Източник: Факти.бг

--Твоята реклама тук--

Какво мислите?

0 гласа
Upvote Downvote

--Твоята реклама тук--

Вашият коментар

Avatar

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

--Твоята реклама тук--

Fitnes

Собствениците на фитнеси в бойна готовност да отворят

Valeri Simeonov 1

Валери Симеонов: Няма смисъл учениците да се върнат в училище, а заведенията да са затворени